Somenäkyvyys, tai pikemminkin sen puute ja ongelmat

Aloittaja Ansis, heinäkuu 22, 2024, 16:52:14

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Ansis

Jostain kumman syystä sitten internjetin keksimisen jälkeen on ilmailulajien somenäkyvyys jäänyt muutamien setätätihenkilöitten harteille. Kauheinta katsottavaa tälle kesälle oli sateentekokisojen palkitsemistilaisuuden ohella Jannensateentekokisojen avaijaiset feisbookissa, jossa vissiin oli yksi alle viiskymppinen avajaisseremoniassa.

Nuorisoilmailijat saisivat päivittää kerhon nimen vaikkapa medikaalin kikkailijoiksi.

My mind is willing, but purse is weak.

Martti Mattila

Vaikka Ansiksen antama uusi miniehdotus saikin naurahtamaan silti joutuu sanomaan että viisvitosena on helppo huudella, mutta siitä on vain luikaus seitsemäänkymppiin.
Se seitsemänkymppiä on todella jotain ikävää, ainakin itse koin niin mutta ikä ei suosi muihinkaan miehisiin lajeihin siirtymistä. En sure vaikka olisin viimeinen ilmailunharrastajasukupolvi ja oma kalustoni joutuu maantäytteeksi. Tämän hiilijalanjälki jutun takia ei kannata kantaa huonoa omaatuntoa, betonintekijät ovat suurimpia päästöjen tekijöitä ja betonia käytetään turhien kerrostalojen tekoon etupäässä Kiinassa mutta myös Suomen turussa.
  Ameriikan kuolonkaputteja seuranneena on silmäänpistävän suurena ryhmänä yli 65 vuotiaat pilootit, ehkä myös lukumääräisempänä ikäjakaumassa. Strömsö lentokonehalli valmistuu tuskaisen hitaasti koska palkkoja ei ole varaa maksaa, ovien päälle teippaan ison tekstin, "Eikö Wärtsilän hitsarille löydy muuta harrastusta".Ei löydy ja tämä rakentaminenkin on ilmailun motivoimaa ja siksi saan jotain aikaiseksi. Vaarallista tämä homma on, hyvä jos selviän putoamisilta. Pituussuutainen keskipalkki valmis, mihin suurimmat kuormat. Ovenpäälyspalkki teon alla, liukuovet, koska tulevat käyttäjät eivät kuitenkaan tarvitse 14,5 metrin oviaukkoa ja eksoottinen ovi joutuisi romuttamolle. Toivottavasti kukaan ei saa vihiä rakennusprojektista sillä ei ole rakennuslupaa, ei edes vaimon lupaa. Taho laski palkkien lujuuksia, panin omiani lisää koska rakennekorkeudessa varaa.IMG20240719210332.jpg

tjh

"Ikä on vain numeroita" sanoi lekokimppakaveri kun täytin sen maagisen kirveskympin.
Vaan räkäsen naurun päästi kun kerroin että sain nivustyrän leikkauksineen kun aloin heitellä kokeeksi keihästä. "Että seitenkymppinen alkaa keihästä heittämään!"
Se siitä viisaudesta.
Viisasta tai ei, keskellä kuumaa kesää kaivurin ja pyöräkoneen ratissa puoliviikkoa
omaa korpikenttää olen muokannut uuteen kaatoon pintavesien osalta. Onneksi taivaallinen
vatupassi on auttanut osaltaan. Kenen hyödyksi tai vaivaksi se kenttä joskus tulee, siitä en piittaa.
Niin se vaan on, lento tai muukaan hulluus ei lähde käskemällä, ei edes tällä ikää.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod